Velkommen til Karlsbjerggaardens Kennel
Velkommen

I 1979 flyttede vi til Sakskøbing, min kone, datter og vores schæfer.
Senere har vi fået 2 døtre mere, så nu har vi 3 dejlige piger, 3 søde svigersønner og 4 skønne børnebørn.


Når man har jagttegn, må man også have en jagthund.
Jeg fik kontakt til en rigtig dygtig hundemand, og købte en Engelsk Setter af ham. Senere fulgte flere af samme race, og en gravhund kom så også ind i huset.
Da Engelsk Setter kræver store jagtområder, blev de lidt efter lidt skiftet ud med Engelsk Springer Spaniels og Labrador.

På en tur så jeg en skør hund, ikke ret stor, men med en umådelig stærk vilje.
En hund der sprang fra hest til hest, og ”kløede” dem lidt på ryggen. Det var en Jack Russell... Jeg var solgt.
Min kone var ikke helt vild med ideen, men jeg købte den nu alligevel.
Wendy hed det grimme kræ, hun var en rigtig god rævehund, men var alt andet en køn. Hun var starten på min Jack Russell kærlighed.
Det er blevet til en del Jack Russell siden, og jeg er stadig lige fascineret af racen. En Jack Russell er en engel (næsten) indendørs, og en bisse under jorden. En kanon rævehund.
Jeg har trænet Engelsk Setter i en del år, vundet både på udstilling og markprøve. Engelsk Springer Spaniel er en dejlig og nem hund at træne, den går ikke så stort og det virker som om at den kan det hele lige fra fødslen. Med denne race har jeg vundet nogle markprøver. Denne type hund udstilles ikke.
Ja, så kommer vi til Jack Russell, de er ikke altid nemme at træne. De har ofte helt deres egen mening, om hvordan tingene skal gøres.
Men det er dog lykkedes mig, at få en del 1. præmier på udstilling og ligeså 1. vindere i grav.

I 2003 fik jeg 2 unghunde hjem fra England, for at få nyt blod ind i racen herhjemme. En ting er at træne hunde, en anden ting er at gå på jagt med hunden. Her er det meget vigtigt at tro og stole på sin hund.

Jeg håber du  har lyst til at se lidt på min hjemmeside.
Den vil blive opdateret jævnligt, med billeder fra stævner og med mine hunde.

Venlig hilsen
Jan Pong Flørning